Iako su posle godinu ipo dana neke moje slike bile pregledane i preko 300 puta, većina dobila ocene preko 5, nisam uspeo da prodam nijednu fotku.
Da li su moje slike nedovoljno dobre ili je prodavac previše tražio za njih...? Da se razumemo, 10e za jednu fotografiju, kad royalty free slike koštaju nekoliko centi, stvarno deluje previše, ali sam se ipak nadao

.
Možda najbolje o prodji sajta i prodaji slika preko njega govori to što je gazda rešio da totalno promeni koncepciju i kupi gotov sajt od fotolia.com-a sa ogromnom količinom fantastičnih fotografija.
Ne znam kakve su reakcije ostalih fotografa koji su mnogo produktivniji i kvalitetniji od mene, ali je i njima verovatno bilo jasno da sa takvim cenama, uprkos kvalitetu, nema prodaje.
Moj mejl poslat gazdi Skvarta je ostao neodgovoren, iako sam mu nudio i pomoć oko sajta, pošto sam našao da neke funkcije ovog novog pucaju.
Tek danas, sledećeg dana, sam shvatio da je reč o gotovom, tuđem sajtu a ne o nečemu što je razvijano posebno za njega. Samim tim bespredmetne su moje zamerke, to će on ionako sa njima da sredi. Valjda...
Kako trenutno izgleda neka fotka na tom novom sajtu, možete da pogledate na priloženom snimku stranice sajta.
Simptomatično je i to što sve slike trenutno na sajtu nose žig "Fotolia" a ne "Skvart" kako bi bilo normalno. Medjutim, ako je takav aranžman sa Fotoliom, neka mu je sa srećom!