Добродошли у www.superfotke.com форум
06.Септембар 2010., 14:01:24 *
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије
Вести: Добро дошли! Due to spammers abusement of the forum and since this site is in Serbian language only, non-Serbian registrations will be banned, sorry. Посетите и нашу галерију аматерских фотографија на http://superfotke.com/dzumla/component/option,com_wrapper/Itemid,31/lang,sr/

Почетна   Помоћ Претрага Пријављивање Регистрација  
Странице: [1]
  Штампај  
Аутор Тема: SKVART on line prodavnica fotografija  (Прочитано 765 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
ЗокиПоки
Стална изложба слика - Photo exhibition
Administrator
Newbie
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 19

Погледај профил WWW E-mail
« послато: 01.Август 2008., 09:42:01 »

Posle podužeg tumaranja po netu, biranja, pregleda uslova za fotografe i cena slika, odlučio sam da prodaju svojih slika poverim ovom domaćem sajtu.

Aleksa rejting im nije loš za srpske uslove, slike su posećene, posetioci su relativno korektni u ocenjivanju, ali i procenat od prodatih fotografija je odličan, najbolji na netu!!

Za one koji žele više informacija, evo linka ka mojim slikama Смешко : http://www.skvart.com/view_photog.php?photogid=465&lang=

Prodavnicu možete pretraživati po ključnim rečima, imenu autora, itd. Vrlo korektno je urađena, pa Vam u svakom slučaju preporučujem da postavite svoje slike, nemate obaveze, naročito ne novčane, jer je učlanjenje besplatno. Autorska prava su zaštićena i zabranjeno je piraterisanje slika. Naravno, nije mi poznat obim prodaje, niti je takva info dostupna na sajtu...

Nikad se ne zna kad će nekome da se dopadne neka Vaša slika toliko da da novac za nju a ako ostane na Vašem disku niko osim Vas je neće ni videti...
Сачувана

Canon IXUS 60, Fujifilm Finepix S7000
ЗокиПоки
Стална изложба слика - Photo exhibition
Administrator
Newbie
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 19

Погледај профил WWW E-mail
« Одговор #1 послато: 14.Јануар 2010., 00:09:25 »

Iako su posle godinu ipo dana neke moje slike bile pregledane i preko 300 puta, većina dobila ocene preko 5, nisam uspeo da prodam nijednu fotku.

Da li su moje slike nedovoljno dobre ili je prodavac previše tražio za njih...? Da se razumemo, 10e za jednu fotografiju, kad royalty free slike koštaju nekoliko centi, stvarno deluje previše, ali sam se ipak nadao  Зеленко.

Možda najbolje o prodji sajta i prodaji slika preko njega govori to što je gazda rešio da totalno promeni koncepciju i kupi gotov sajt od fotolia.com-a sa ogromnom količinom fantastičnih fotografija.

Ne znam kakve su reakcije ostalih fotografa koji su mnogo produktivniji i kvalitetniji od mene, ali je i njima verovatno bilo jasno da sa takvim cenama, uprkos kvalitetu, nema prodaje.
Moj mejl poslat gazdi Skvarta je ostao neodgovoren, iako sam mu nudio i pomoć oko sajta, pošto sam našao da neke funkcije ovog novog pucaju.
Tek danas, sledećeg dana, sam shvatio da je reč o gotovom, tuđem sajtu a ne o nečemu što je razvijano posebno za njega. Samim tim bespredmetne su moje zamerke, to će on ionako sa njima da sredi. Valjda...
Kako trenutno izgleda neka fotka na tom novom sajtu, možete da pogledate na priloženom snimku stranice sajta.

Simptomatično je i to što sve slike trenutno na sajtu nose žig "Fotolia" a ne "Skvart" kako bi bilo normalno. Medjutim, ako je takav aranžman sa Fotoliom, neka mu je sa srećom!
« Последња измена: 14.Јануар 2010., 00:14:57 ЗокиПоки » Сачувана

Canon IXUS 60, Fujifilm Finepix S7000
Странице: [1]
  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS!
Страница је направљена за 0.052 секунди са 18 упита.